TRELLEBORG

Trelleborg är precis som kommunens slogan lyder : "Lite mer Trelleborg", en stad som befinner sig i en fantastisk tillväxt och har en fortsatt  spännande utveckling framför sig. 


Invånarantalet har det senaste decenniet stadigt ökat och idag bor det ca 47 .000 invånare i Trelleborgs kommun.

Näringsverksamheterna och turismen har även den ökat, och förra året ökade utländska turister med 45% från året innan. Inte så konstigt då Trelleborg är porten mot Europa. 


 Trelleborg har sedan många år förknippats med palmer och kallas i folkmun för  Palmernas stad, ett namn som lever vidare än idag och alla blir ju glada av att se de vajande palmerna  komma på plats på vårkanten.

Äntligen har Trelleborg blivit den härliga kuststad som den förtjänar.


Hamnen och färjeläget mot Tyskland och Polen har flyttats

en bit österut och idag har Trelleborgs centralstation färdigställts med tåg till och från Malmö. Motorvägen och utfarten mot Malmö är klar och länkad med den nybyggda Ringvägen. På de tidigare kajplatserna ska det byggas bostäder, kontorsutrymmen, grönområden samt underbara mötesplatser ute i det fria.

Trelleborg har börjat formas till en härlig oas längst söderut i Sverige!Vi på Smartare Media kan idag erbjuda modern och effektiv annonsering  på våra

7 stycken smarta digitalskyltar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg för maximal exponering, där många antingen promenerar eller kör förbi på någon av genomfartslederna i stan. Ta möjligheten att synas med Ert varumärke och företag i en stad som är definitivt är på väg uppåt!MALMÖ

Malmö är en stad med runt 350.000 invånare och en stad som utvecklats rejält under de senaste decennierna. Nya stadsdelar och har tillkommit på framförallt där fd Kockumsvarvet låg - idag benämnt som Västra Hamnen och Dockan. Samt har det byggts mycket ute vid Hyllie. Malmö är en attraktiv stad - inflyttningen från landsbygden ökar för vart år och det förväntas att bo 400.000 invånare när vi är framme vid 2030. Närheten till Köpenhamn och Öresundsbron gör Malmö till en mycket attraktiv stad att exponera Ert företag/varumärke.


Nu finns möjligheten för Er att attrahera många Malmöbor med Era budskap på en stor dubbelsidig skärm (2 x 12 kvm) på Agnesfridsvägen ute vid Jägersro/Fosie. Agnesfridsvägen är en stor genomfartsled i östra Malmö som leder till både det populära Jägersro Center samt till Fosie Industriområde. 


HÖLLVIKEN

Höllviken som ligger i Vellinge kommun har ca 15.000 invånare. Under sommaren vistas betydligt fler i den här underbara orten där vi har havsbruset runt hörnet.

I Höllviken finns även Toppengallerian där invånarna i Höllviken, Ljunghusen, Skanör och Falsterbo handlar både livsmedel och konfektion med mera.


Nu har Ni möjlighet att synas på våra 2 skärmar inne i gallerian. Skärmarna är placerade så ingen kan missa dom.


Toppengallerian har årligen ca 2.1 milj besökare!