SMARTARE MEDIA


Det var sommaren 2018 som de första tankarna på att dra igång ett företag som erbjuder det lokala näringslivet annonseringsmöjligheter via digitala skärmar i de mindre och mellanstora städerna i södra Sverige. För vår del började det i Trelleborg och har sen fortsatt med Höllviken och vi har även möjlighet att hjälper er att synas i Malmö. Det finns planer på att utveckla konceptet och placera skärmar i fler kommuner framöver.


Vi som driver SMARTARE Media är tre grabbar som har sitt ursprung från sportens värld. Det har varit ishockey, fotboll, golf och skatebord som gällt från ung ålder fram tills kropparna inte hängt med mer. Nu är det företagandet som hägrar istället.


Vi vill skapa hållbara och trovärdiga relationer med de lokala näringsliven. Vår resa började i Trelleborg och där ser vi en fantastisk utvecklingspotential då Trelleborg står inför en enorm utveckling och kommer gå en väldigt ljus framtid till mötes enligt oss.


Vi vill bygga vårt företag på glädje och en stark team-känsla tillsammans med våra kunder! Två ingridienser som bäddar för ett gott samarbete! Hoppas ni vill hänga på!!


Ps. Glöm inte det genialiska talesättet - "Syns du inte - Finns du inte"

      VARFÖR SMARTARE MEDIA?


 • Vi har strategiskt placerade skärmar för ökad
  exponering och bästa resultat.


 • Våra digitala skärmar drar uppmärksamhet till sig
  och det blir svårt att blunda för reklamen.


 • Enkelt att anpassa Ert innehåll efter
  miljö, tidpunkter och publik.


 • Enkelt och kostnadsfritt att
  byta Era annonser till skillnad från
  traditionella skyltar