TRELLEBORG

I Trelleborg har vi 7 st digitala skärmar i olika storlekar.  


21.687  visningar / vecka

46.000 invånare i Trelleborg

Trelleborg är precis som kommunens slogan lyder : "Lite mer Trelleborg", en stad som befinner sig i en fantastisk tillväxt och har en fortsatt spännande utveckling framför sig.


Invånarantalet har det senaste decenniet stadigt ökat och idag bor det ca47 .000invånarei Trelleborgs kommun.

Näringsverksamheterna och turismen har även den ökat, och förra året ökade utländska turister med 45% från året innan. Inte så konstigt då Trelleborg är porten mot Europa.


Trelleborg har sedan många år förknippats med palmer och kallas i folkmun för Palmernas stad, ett namn som lever vidare än idag och alla blir ju glada av att se de vajande palmerna komma på plats på vårkanten.

Äntligen har Trelleborg blivit den härliga kuststad som den förtjänar.


Hamnen och färjeläget mot Tyskland och Polen har flyttats

en bit österut och idag har Trelleborgs centralstation färdigställts med tåg till och från Malmö. Motorvägen och utfarten mot Malmö är klar och länkad med den nybyggda Ringvägen. På de tidigare kajplatserna ska det byggas bostäder, kontorsutrymmen, grönområden samt underbara mötesplatser ute i det fria.

Trelleborg har börjat formas till en härlig oas längst söderut i Sverige!Vi på Smartare Media kan idag erbjuda modern och effektiv annonsering på våra

7 stycken smarta digitalskyltar som är strategiskt placerade i centrala Trelleborg för maximal exponering, där många antingen promenerar eller kör förbi på någon av genomfartslederna i stan. Ta möjligheten att synas med Ert varumärke och företag i en stad som är definitivt är på väg uppåt!


Rozzies skyltfönster


Den här skärmen är på hela 3.75 kvm och budskapen exponeras ut mot Stora Torget i Trelleborg.

Gatan som går mellan torget och skyltfönstert är välkända Corfitz-beck-friisgatan och är en hårt trafikerad genomfartsled i centrala Trelleborg.


Mitt emot skyltfönstert finns också en busshållplats, vilket bäddar för att budskapen attraherar resenärerna när de väntar på nästa buss. 

Net2World på Strandgatan


Skärmen på Net2World kör du nästan rätt in i! Den mest trafikerade vägen i Trelleborg. Alla som kommer från östra Trelleborg och ska ut mot Malmö-hållet kör förbi här.


Nästan så att bilarna kryper förbi här i rusningstid på morgonen. Skärmen är 3 kvm stor och era budskap kommer synas riktigt bra!

Elon på Valen Gallerian


Den här skärmen sitter precis sidan om huvudentrén på Valen Köpcentrum ut mot gågatan. Skärmen är på hela 3 kvm och era budskap exponeras mot alla konsumenter på väg in till gallerian.


Sen gör det ju inget att Elon har Trelleborgs trevligaste personal som alltid välkomnar er in i butiken. De hjälper er med allt inom TV och mobil mm...

Trelleborgs Centralstation


När du kommer in i Trelleborgs Centralstations vackra vänthall möts du av en 55 " stor skarp skärm mitt emot dig.


Du missar den varken när du kommer gåendes eller när du sitter och väntar på ditt tåg.

Scorett mitt i city


På Trelleborgs trevligste skobutik - Scorett - sitter en 55 " stor Shine-out skärm som lyser ut mot en 3-vägs korsning mitt i centrala Trelleborg.


Budskapen exponeras tydligt dygnet runt. Ska du ha nya skor och superservice då är det till Scorett du ska gå!

Casablanca på Stortorget 


På en av Trelleborgs mest populära restauranger Casablanca har vi en 55" stor Iscreen.


Den missar du inte varken när du kommer in på restaurangen och väntar på bordsplacering eller på din hämtpizza - eller när du lämnar restaurangen efter en riktigt god måltid. 

Intersport - Valen Köpcentrum


Inne på Intersport - Trelleborgs bästa och snabbaste sportaffär - står en 55" Iscreen precis när du kommer in i butiken. Här syns ert budskap för sportfolket i en sportig och aktiv miljö!